id="wrapper">

onsdag ' airhostess, i like the way you dress ,

♥Hej! Här har det varit dött ett tag, men nu tänkte jag slänga in ett inlägg!
Jag har, med Martinas hjälp (igen) fått ett nytt favoritband, eller... duo. JEDWARD♥
De är riktiga entertainers & så sjukt roliga & klantiga att jag kan skratta ihjäl mig åt dem hur länge som helst!
Inget slår dock Tom Kaulitz, NEVER! He will always have a special place in my ♥
Just nu sitter jag hos Sarah & har laddat över sexans säsong av Desperate Housewives till min mediaspelare som hon har lånat :) Så nu ska hon sträck-se en säsong till :D
Det är typ en av världens bästa serier! Både drama & komedi, me like ;)
Imorgon är det skola. Bara två ynka veckor kvar innan mitt sista sommarlov tar vid.
Jag längtar sjukt mycket till dess! Till saken hör att jag varit otroligt skolless i ungefär två-tre månader & den här veckan har jag känt mig grymt oengagerad, så det känns som hundra låna mörka år till skolavslutningen..
Har iaf fått jobb för hela sommaren. Hämtade schemat igår! NAJS.
Börjar den 22 juni, sen får vi se hur länge jag jobbar, innan skolan börjar om :)
Tycker iaf att det är mycket roligare att jobba än att gå skola. Men det är bara för att jag har stressat sönder över alla miljoners uppgifter som vi har haft. Nu börjar det iaf ta slut. Bra det! Bara en enda kvar. Fast det är den jobbigaste & just nu är jag inte taggad på skriva fler uppgifter alls, så... :s
Längtar till den 16 juli, då släpper JEDWARD sitt första album, (med eget material. förra albumet var covers). JAG SKA KÖPA DET! Synd att jag inte äger en iPhone, för då hade jag kunnat skaffa ett ascoolt JEDWARD-skal... finns tyvärr inga skal till HTC ännu. Vet inte om de kommer finnas senare, men nu gör det iaf inte det, vilket suger.
Deras humor är grym! Precis som min (A)
♥♥
2011-05-25 @ 22:59:15 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


tisdag ' you're the only one who can save me ,

Tuff-vecka är det i veckan. Inte att känna sig tuff, utan den är tuff. Jobbig. Kunde inte komma på något bättre sätt att beskriva hur det känns nu.
Mycket tankar som virvlar omkring i huvudet. Dubbla budskap, lite ångest..
Saker som varje människa går runt och tänker på egentligen.
Imorgon ska jag och Martina göra en liten roadtrip. Jag ska till Umeå. Till doktorn. Om jag hittar vill säga, mamma har ritat en riktig super-karta, med bläckpenna på ett vanligt A4. Inget konstigt med det, bara det att det känns som att jag inte kommer kunna hitta överhuvudtaget.
Har legat under täcket hela eftermiddagen och kvällen typ. Varit extremt trött, men inte sovit. Sett Desperate Housewives och lyssnat på musik. Bara det att precis allting får mig deppad för tillfället. Jag längtar efter sommaren, ljuset & att slippa vara äckligt less på skolan och allt vad den innebär!
Hoppas att allt bara löser sig på ett sådant sätt att jag blir nöjd. Hoppas att allt inte spricker så att det känns som att allt rämnar.
Jag behöver dig, mer än du tror. För mig har du varit där sen dag ett, när jag trodde allt skulle bli så svårt. Du är min bästa vän, även fast jag nog aldrig riktigt sagt det.

Det var allt.
2011-05-03 @ 20:48:06 Permalink Mobilbloggar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0